SuomeksiPå svenska

Bok beställningar

 

 

Välkommen till Stiftelsen för Lovisa Sjöhistorias nätbutik. Via vår nätbutik säljer vi framför allt böcker, vilka vi utgivit och publicerat, som handlar om Lovisa Sjöfartshistoria. Vi hoppas att bokurvalet är intressant för dig och att du besluter dig för att bli vår kund. Vi utgår ifrån att du noggrant bekantar dig med våra försäljningsvillkor inan du gör din beställning.

Vi förbehåller oss rätten till att inte godgänna beställningen, tillgängliheten av nätbutiken, ändringar i nätbutikens innehåll, samt att ändra försäljningsvillkoren för köp genom att meddela om detta på nätbutiks sidor. Ändringarna kommer i kraft omedelbart. Vid beställning tillämpas alltid vid beställnings ögonblicket i kraft varande försäljningsvillkor.

LEVERANS SAMT BETALNINGSVILLKOR

Leverans
i hemlandet

Pris
Produkten debiteras enligt pris vid beställnings ögonblicket. I priset ingår omsättningsskatten.

Leverans kostnader
I leveranskostnaderna ingår förpacknings och post avgifter.

Leveranstid
Vi eftersträvar till att leverera produkten innom en vecka från beställningen.

Leverans
Leverans via postförskott

Returnerings- samt bytesrätt
En eventuell returnering bör ske innom 14 dagar från mottagandet av produkten. Det är viktigt att du bifogar en kopia av räkningen / följebrev eller ett brev där det framkommer ert namn, adress samt beställningsnummer, så att vi vet vilken beställning rekryteringen gäller.

Vid returnering via post, förpacka böckerna omsårgsfullt gärna i orginal Förpackningen. Märk förpackningen med texten: ”Kundreturnering” Sänd paketet till adressen: Stiftelsen för Lovisa Sjöhistoria, c/o Peter Carling, Karlskronabulevarden 3 A 9, 07900 Lovisa.

Vi ansvarar ej för, förseningar, produktens skick samt indirekta olägenheter, förorsakade av sk. ”Force Majeure” orsaker. Vid eventuella rättstvister tillämpas finsk lag. Konsumenten har rätt att föra ärendet till konsumenttvistenämnden för behandling.

VI BER DIG, SOM BOR UTOMLANDS, ATT BESTÄLLA PRODUKTERNA VIA E-POST Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

STIFTELSEN FÖR LOVISA SJÖHISTORIA

Skeppsbron 8, 07900 LOVISA
www.merenkulkumuseo.fi