SuomeksiPå svenska

Kirjatilaukset

 

 

Tervetuloa Loviisan Merenkulkuhistorian Säätiön verkkokauppaan! Kauppamme kautta myymme etenkin Loviisan merenkulkuhistoriasta julkaisemiamme kirjoja ja julkaisuja. Toivomme valikoiman kiinnostavan Sinua ja että päätät tulla asiakkaaksemme. Lähdemme siitä, että tarkoin tutustut Sinua ja meitä sitoviin myyntiehtoihimme ennen kuin lähetät tilauksesi.

Pidätämme itsellämme oikeuden olla hyväksymättä tilausta, muuttaa verkkokauppaa, sen sisältöä, saatavilla oloa sekä sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä verkkokaupan sivulla. Muutokset tulevat voimaan välittömästi. Tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olevia ehtoja.

TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

Toimitukset
kotimaahan

Hinta
Tuotteesta veloitetaan tilaushetkellä verkkosivulla näkyvä hinta. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

Toimituskulut
Toimituskuluina veloitetaan pakkaus- ja postituskulut.

Toimitusaika
Pyrimme toimittamaan tilaukset noin viikon kuluessa tilaushetkestä.

Toimitustapa
Postiennakko

Palautus ja vaihto-oikeus
Mahdollinen tuotteen palautus on tehtävä 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta ja on tärkeää, että liität palautuksen mukaan kopion laskusta/saatekirjeestä tai kirjeen, josta ilmenee nimesi, osoitteesi ja tilausnumerosi, jotta tiedämme, mitä tilausta palautus koskee.

Palauttaessasi tuotteita postitse, pakkaa kirjat huolella mieluiten alkuperäiseen pakkaukseensa. Merkitse pakkauksen päälle tunnus "Asiakaspalautus" ja lähetä paketti postitse osoitteella Loviisan Merenkulkuhistorian Säätiö, c/o Peter Carling, Karlskronabulevardi 3 A 9, 07900 Loviisa.

Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysostoja, yritysten palautukset sovitaan erikseen. Emme vastaa ns. force majeure aiheuttamasta tuotteen viivästymisestä, sen kunnosta tai siitä johtuvista välillisistä haitoista. Mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus saattaa riita kuluttajavaltuuslautakunnan käsiteltäväksi.

PYYDÄMME SINUA, JOKA ASUT SUOMEN RAJOJEN ULKOPUOLELLA, TILAAMAAN TUOTTEET SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESTA Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

LOVIISAN MERENKULKUHISTORIAN SÄÄTIÖ

Laivasilta 8, 07900 Loviisa
www.merenkulkumuseo.fi